8 Eylül 2014 Pazartesi

İstanbul Bridge Konferansı 11-13 Ağustos 2014 de yapıldı



İstanbul Köprü Konferansı, 11-13 Ağustos 2014 tarihlerinde, uluslararası köprü camiasını yeni köprü tasarım ve yapım yöntemlerinde fikirler geliştirmek ve çeşitli sorunlara çözüm bulan bir tartışma platformunda buluşturmak amacıyla Hilton İstanbul’da gerçekleştirildi.
Köprü camiasındaki önemli gelişmelerin ışığında geliştirilen teknik programıyla İstanbul Köprü Konferansı, 7 kıtadan araştırmacıları, mühendisleri, yöneticileri ve profesyonelleri bir araya getirerek güncel konuların yanı sıra gelecekteki eğilimlerin ve fırsatların konuşulmasına da sosyal imkânlar yaratmıştır.

Teknik Destek Grubu olarak sponsor ve exhibitor olarak katıldığımız konferansta standımıza gelerek bizi onurlandıran tüm ziyaretçilerimize ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Bu konferansta ayrıca firmamızın Grup Koordinatörü Sayın Y. İnşaat Müh. Sarp Dinçer tarafından da Köprülerde 7/24 Gerçek Zamanlı Yapısal Sağlık Takibi Enstrümantasyonu konulu bir bildiri sunulmuştur. Siz değerli araştırmacılar ve mühendisler için değerli bir kaynak niteliğinde olan bildiriye buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca sunumu buradan ya da buradan görebilir ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz. 




Her türlü teknik soru ve bilgi için bize ulaşmaktan lütfen çekinmeyiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder